Revolution /Techone Hobby/

Azt várom tőle, hogy egy relatív lassú, de ügyes, mozgékony gép legyen. Meglátjuk, majd jól leírom.
Nagyon korrektül, ügyesen volt csomagolva, igen remek minőségűnek tűnik a gép, még összerakás előtt.

a gyári videója:

2017.12.04.
Noszóval összeraktam……

A gyári motorral építettem meg, 2200/3s akkukkal hajtom. A repülési idejére pontosan nem emlékszem, olyan 6 perc körül lehet, úgy hogy eléggé hajtom és az akkuban még marad 40-50%.

Nagyon bejött. Kimondottan lassan tudok vele leszállni, jól kezelhető, pontos, kezes gép.

Ami nem kedvező, hogy a test a súlypont környékén lefelé szűkül, keskenyedik. Ezért nagyon nehéz eldobáskor megfogni. Hajlamos kicsúszni a kezemből. Mivel ahol én repülök, ott a kerekek szóba se jöhetnek, így hasra szállok le vele. A hasa, mint fentebb említettem, igen keskeny és vékony hab. Emmiatt a leszállás traumáját a fű alig tompítja, és mivel a hab elég vékony, kicsit aggódom, hogy vajon bírja-e hosszabb távon. Végülis úgy döntöttem, hogy nem nyúlok hozzás, ha bírja nagyon jó, ha nem, akkor majd megerősítem a hasát, miután baja lesz….. de eddig bírja, szóval még a végén…. 🙂 Aminek még nem örülök túlzottan, hogy a Multiplexes gépeimhez képest lényegesen vékonyabb a hab a test felületén. A merevéségével nincs baj, van benne egy rétegeltlemez váz, de eléggé vékony, félve nyúlok hozzá 🙂

A lassú leszállási sebesség különösen a Parkzone Extra-hoz képest szembetűnő. Azt egyrészről pont azért adtam el, mert nem tudtam kényelmes sebességre kilassítani.

Még egyszer, nagyon jó gép, pontosan, precízen repül, nagyon alacsony a leszállási sebessége, ajánlani tudom.